Steel structure takes centre stage at “L” apartment designed by Vapor in Sao Paulo

Steel structure takes centre stage at “L” apartment designed by Vapor in Sao Paulo

Vapor, a multidisciplinary office based in Sao Paulo, created a refined interior of the apartment in the same city.

“The winding shape of the designed furniture ensures continuity to the new plant in perpendicular format and punctuates the different activities of the indoor environment; creates specific wardrobes for different environments, supports audiovisual activities (sound and TV), creates a kind of office access portal, organizes kitchen equipment and wet area and access to the master suite. Narrow, winding piece creates new interior facade of the apartment and frames views of existing garden,” says Vapor

  • Location: Sao Paulo, Brazil
  • Date completed: 2017
  • Size: 970 square feet
  • Design: Vapor
  • Photos: Isadora Fabian
l-renovation-sao-paulo-vapor5
Living room area
l-renovation-sao-paulo-vapor8
l-renovation-sao-paulo-vapor12
l-renovation-sao-paulo-vapor4
l-renovation-sao-paulo-vapor3
Kitchen area
l-renovation-sao-paulo-vapor6
l-renovation-sao-paulo-vapor13
l-renovation-sao-paulo-vapor10
Bedroom
l-renovation-sao-paulo-vapor14
Layout1
Floor plan